Home

Nieuwe beheerder voor de Smetenhof: Elise Keiren

Wij zijn blij u te informeren dat er vanaf 1 januari 2023 bij de Smetenhof een nieuwe beheerder in dienst is. Graag stelt ze zich hierbij aan u voor.

Mijn naam is Elise Keiren en ik ben trots dat ik vanaf 1 januari aan de slag ben gegaan als de nieuwe beheerder van de Smetenhof!

Zo’n vijftien jaar geleden heb ik mijn man leren kennen die geboren en getogen is in Lottum. Op dat moment had ik nog nooit van Lottum gehoord. Nu woon ik hier al weer ruim 14 jaar met veel plezier en ik zou niet meer weg willen. Inmiddels hebben we ook een dochter van 9, die nu in groep 6 van De Bottel zit.

Tot nu toe heb ik altijd in ondersteunende rollen gewerkt als directiesecretaresse of management-assistent, maar het was tijd voor iets compleet nieuws.

Ook in de beheerdersrol heb je te maken met plannen en organiseren en als het ware als de spin in het web te fungeren en dat is me op het lijf geschreven.

Met de naderende verbouwing en alle nieuwe plannen voor de Smetenhof, heb ik ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en kennis te maken met alle verenigingen en partijen die gebruikmaken van het dorpshuis. Tot snel!

Elise Keiren, beheerder de Smetenhof
06 – 17 85 13 33

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email