Home

Zinloze vernielingen gymzaal

Wat hebben we een pech gehad de afgelopen weken met de zware regenbuien.

Hoewel het dak bijna weer waterdicht is, heeft het water toch kans gezien om veel overlast binnen te veroorzaken. Vooral beneden in de kelder bij zowel de Smetenhof als de Soos/Canix staat nog veel water. Tijdens de bouwvak moeten zogeheten bouwdrogers er voor zorgen dat dit weer wordt opgelost.

Deze week nog een onaangename en onverwachte verrassing in de gymzaal, die moedwillig overhoop lijkt te zijn gehaald. Matten, ballen, banken, kapotte spelmaterialen lukraak door de hele ruimte, uitgedraaide ringen en rekstokken, krassen, natte vlekken en witte verfsporen op de gymvloer…

Wie doet nou zoiets? Wij waren er stil van. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email