Home

Raboclubsupport: Stem op ons!

De zomerstop zit er weer op en ook bij de Smetenhof starten de activiteiten weer.

Als aftrap heeft er maandagavond voor de contactpersonen van alle verenigingen een rondleiding door de verbouw en een informatieavond plaatsgevonden. Zo’n 35 mensen waren hierbij aanwezig; positief verrast door wat er inmiddels allemaal al is gebeurd, wat er nog in de planning staat en hoe het eindplaatje er uit komt te zien. Het was fijn om te kunnen delen wat er gaande is, informatie te kunnen uitwisselen, vragen te beantwoorden etc. Uiteindelijk is het natuurlijk het dorpshuis van en voor ons allemaal! Rond 6 november staat de oplevering gepland, de ruwbouw is dan zo goed als gereed en dan begint voor ons allemaal nog een grote klus wat de inrichting en aankleding betreft. Een deel hiervan zal op onze schouders terecht komen en we hopen ook op jullie ‘gouden handjes’ te mogen rekenen te zijner tijd. Zodra meer concreet is, wat er wanneer moet gebeuren, komen we hier op terug.

Een tijdje geleden hebben we ook al aangekondigd dat de Smetenhof dit jaar deelneemt aan de Rabo ClubSupport actie voor een financieel steuntje in de rug! Vanaf maandag 4 september a.s. kan er gestemd worden. We hopen dat jullie massaal op de Smetenhof stemmen via de Rabo app of online via raboclubsupport.nl. Alvast bedankt!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email