Home

Stemmen kan tot 26 september!

Zoals je misschien gezien hebt, rijdt men af en aan bij de Smetenhof. Er staat geregeld groot materieel voor de deuren, allerhande materialen worden geleverd en de diverse partijen zijn druk bezig met hun werkzaamheden.

Zo is men deze week aan de achterzijde begonnen met de buitenafwerking van het gebouw. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan het aanbrengen van de elektra en luchtbehandelingskanalen. De Stichting Beheer Smetenhof is bezig met de voorbereiding voor de geluidsinstallatie en de inrichting van de keuken. Elke week komen we zo weer een stapje verder!

Je kunt overigens nog steeds stemmen op de Smetenhof in de Rabobank ClubSupportactie!
De Smetenhof kan alle steun gebruiken voor het realiseren van onze huiskamer, we hopen daarom op je stem te mogen rekenen!

Stemmen kan tot 26 september en doe je via de Rabobank app op je telefoon of via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Namens Lottum alvast bedankt voor je stem!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email