Home

Sponsoractie Smetenhof – We hebben je hulp nodig!

EEN NIEUW DORPSHUIS VAN EN VOOR LOTTUM

De verbouwing van gemeenschapshuis de Smetenhof is in volle gang. Naar verwachting levert de gemeente Horst aan de Maas het gebouw in december aanstaande op. We krijgen een prachtig gebouw waar heel Lottum zich thuis kan voelen.

Echter is het zover nog niet. De kosten voor de herinrichting zijn niet bij de verbouwkosten inbegrepen. Stichting Beheer Smetenhof doet daarom een beroep op inwoners en bedrijven uit Lottum. Dit gebeurt in de vorm van een sponsoractie. Deze actie gaat in de week van 9 oktober van start.

Wat willen we?
Na de oplevering moet er nog het nodige gebeuren, want de binnenkant is dan nog niet klaar. En het tuin en het terras moeten ook nog aangelegd worden. Daar moeten we als dorp zelf voor zorgen. Zo willen we graag een goede keuken waar gekookt kan worden, zodat we een eetpunt kunnen gaan organiseren. We willen een mooie huiskamer waar Lottumers graag ‘een tas koffie’ komen drinken en een praatje komen maken met elkaar. We willen een fijne bar waar verenigingen na repetitie of sport nog een gezellige ‘derde helft’ kunnen hebben. We willen een goede geluidsinstallatie, tv, beamer en scherm en wifi. Dit alles willen we graag aan de Lottumse gemeenschap aanbieden, maar we moeten het geld hiervoor zelf regelen. Daarom vragen we om jouw hulp!

We vragen je hulp

Om dit alles te realiseren en de Smetenhof weer voor jaren geschikt te maken als dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor sport en voor cultuur, voor ons dorp Lottum, vragen we je om ons financieel te steunen.

We hebben ook al geld gekregen van diverse fondsen voor een bedrag van in totaal €70.000. En ook van de dorpsraad ontvingen we een bijdrage.

Maar dan zijn we er nog niet. We hopen door middel van acties bij inwoners en bij Lottumse bedrijven nog in totaal €25.000 in te zamelen.

Hoe kan ik helpen?
Dat kan op meerdere manieren:

  1. Maak via onderstaande QR-code een bedrag naar keuze over of
  2. Maak een bedrag over naar onze bankrekening NL70 RABO 0199443696 tnv Stichting Beheer Smetenhof, onder vermelding van sponsoractie of
  3. Via een contante betaling. Neem dan contact op met Marc van Helden (T 06 12 09 05 03)

Hoe werkt het?

  1. Open de bankieren-app
  2. Klik op ‘scan QR’, dan wordt de camera geopend
  3. Scan de code op deze brief
  4. Kies een bedrag en voltooi de betaling

Wij zijn blij met elke bijdrage!
Alvast heel erg bedankt en tot ziens in de Smetenhof.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email