Home

Collectebussen voor de Smetenhof

De huidige stand van onze sponsoractie is € 15.481,50. Nu al een geweldig resultaat! We bedanken iedereen die gedoneerd heeft.

De lichtjesboom hapert
Zoals jullie hebben kunnen zien hebben we een lichtjesboom bij de Smetenhof gepoot. Bij elke € 500 die we krijgen, gaat er een lamp aan. Maar helaas levert de boom kortsluiting op. Regen maakt dat er vocht in de kabel en de aansluitingen komt. We proberen dit op te lossen.

Collectebussen
bij bakkerij Smits en bij Bloome Huuske Rosa

Mocht je liever contant geld willen doneren voor de inrichting van de Smetenhof, dat kan natuurlijk ook. Bij Bloome Huuske Rosa en bij Bakkerij Smits staan collectebussen.

QR code

En kun je onze sponsorbrief niet meer vinden, hierbij nogmaals de QR code om gemakkelijk via je bank geld over te maken.

De verbouwing
De verbouwing vordert. In de komende weken is de aannemer klaar en gaan we verder met de afwerking. We horen enthousiaste reacties van degenen die al een kijkje in de nieuwe zaal en de huiskamer hebben genomen. Van de gemeente Horst aan de Maas is er een extra bijdrage gekomen voor de keuken. Daar zijn we erg blij mee. Vanwege die bijdrage hebben we de keuken kunnen bestellen. Plaatsing van de keuken zal half januari plaatsvinden. Tot die tijd moeten we ons behelpen en dat is tot nu toe ook gelukt.

We zoeken vrijwilligers
Mocht jij willen helpen bij de afwerking van de Smetenhof, meld je dan!

  • Voor schilderwerk
  • Voor aanbrengen bekabeling
  • Voor timmerwerk
  • Om te poetsen of voor andere klussen
    bij Elise Keiren 06-17851333 of bij Herman van de Pasch 06-53535644

We hopen in de kerstvakantie veel werk te kunnen verzetten.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email