Home

Extra handjes gezocht


De huidige stand van onze sponsoractie is € 16.582,50. Fantastisch, dat betekent dat we al 33 lampjes in de lichtjesboom mogen aandoen. Het kortsluitingsprobleem is gelukkig weer opgelost, dus de boom kan stralen! We bedanken iedereen die gedoneerd heeft.

De verbouwing
Ons dorpshuis krijgt steeds meer vorm, stapje voor stapje naderen we de eindfase. Tijdens al deze bedrijvigheid gaan de activiteiten gewoon door met behulp van veel improvisatie! Zo hebben we bijvoorbeeld de verkiezingen gehad, kienen, een feestmiddag voor de vrijwilligers van de parochie en staan er de komende weken verschillende kerstvieringen op het programma.

Vrijwilligers gevraagd
Momenteel zijn er al dagelijks vrijwilligers druk bezig met de afwerking van de Smetenhof, waarvoor we heel dankbaar zijn!

Mocht jij ook willen helpen bij de afwerking van de Smetenhof, meld je dan bij

– Elise Keiren 06-17851333 of bij
– Herman van de Pasch 06-53535644

We kunnen alle hulp gebruiken!

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email