Home

Zittingsavond in de nieuwe Grote Zaal

Afgelopen zaterdagavond heeft de zittingsavond plaatsgevonden in de nieuwe Grote Zaal. Het was een geweldige avond met een knalfeest tot besluit met Rob en Janneke.

Dit feestje werd maandag gevolgd door de gezellige KBO-zittingsmiddag waar meer dan 120 inwoners van Lottum op af zijn gekomen! We kijken nu al weer uit naar de Prinsenreceptie op zaterdag 3 februari!

Tussen de feestjes door wordt er nog steeds hard geklust, geschuurd en geschilderd door onze vrijwilligers om ons dorpshuis nog verder af te werken.

Verder nog geweldig nieuws! De Smetenhof is trots en dankbaar om een cheque te ontvangen van
€ 2.500,- van Rabobank in het kader van de Rabo coöperatieve Duurzaamheidscampagne. Wij zullen dit besteden aan de verdere afwerking en inrichting van ons dorpshuis. Samen zetten we stappen richting een duurzamere toekomst. Goed voor ons dorpshuis & geweldig voor de samenleving!

Wil jij de Smetenhof ook steunen? Doneren mag natuurlijk nog steeds door onderstaande QR code te gebruiken of een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL70 RABO 0199443696 t.n.v. Stichting Beheer Smetenhof, onder vermelding van sponsoractie.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email