Home

Hoeskamer zoekt gastheer of -vrouw

Stand sponsoractie
Deze week is de stand van de sponsoractie € 22.222,50. Dit betekent dat we 44 lichtjes in de lichtjesboom aan kunnen doen! Tijdens het heropeningsweekend van 15 t/m 17 maart wordt de definitieve uitslag bekend gemaakt.
Op www.smetenhof.nl vind je een overzicht van alle bedrijven die de Smetenhof gesponsord hebben.

Heropening Smetenhof
Heb jij het weekend van 15 tot en met 17 maart al in je agenda gezet voor de feestelijke heropening van ons dorpshuis? We houden je de komende periode op de hoogte van wat er op het programma staat voor jong en oud. Heb jij nog leuke ideeën of wil je ons helpen tijdens dat weekend laat het dan vooral weten via heropening@smetenhof.nl.

Hoeskamer
Vanaf 18 maart, direct na het heropeningsweekend gaat de Hoeskamer open. In de Hoeskamer kun je terecht na het sporten of na de repetitie voor een natje en een droogje.

Het wordt een plek waar Lottummers, jong en oud, elkaar kunnen ontmoeten, waar je ook gewoon overdag binnen kunt lopen om een praatje te maken, de krant kunt lezen, een spelletje kunt spelen, een kaartje kunt leggen en een kop koffie kunt drinken.

We willen starten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 – 12.00 uur en van 13.30 – 16.00 uur. Op deze tijden zal een gastheer/vrouw aanwezig zijn om u welkom te heten.

Als je denkt dat dit (gastheer/vrouw) ook iets voor jou kan zijn en dat je hier iets in kunt/wilt betekenen, mail dan naar j.keltjens@smetenhof.nl.

Deel dit bericht

Facebook
WhatsApp
Email